Imacsoport a gyülekezetben

Semmiért se aggódjatok, hanem imádságban és könyörgésben mindenkor hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt; és Isten békessége, mely minden értelmet meghalad, meg fogja őrizni szíveteket és gondolataitokat Krisztus Jézusban. (Filippi 4,6-7)
A fenti gondolatoktól is vezérelve 2016. szeptembertől egy új imacsoport kezdte meg működését gyülekezetünkben. Célunk, hogy közösségben is megéljük és gyakoroljuk a szüntelen imádkozásra vonatkozó isteni parancsot. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit közös imádkozásra minden csütörtökön 17.30-tól 18.00 óráig. Lesznek rendszeres imatémák, de mindenki hozhatja saját imatémáit is. Aki nem tud eljönni, de szeretné a csoport imádságát kérni, az elküldheti kérését honlapunkon keresztül is, vagy egyszerűen bedobhatja papíron a templomi adománygyűjtő perselybe. Fontos, hogy nem csak a kérő, hanem a hálaadó, dicsőítő imatémákat is várjuk!
Természetesen név nélkül is fogadjuk a kéréseket, de amennyiben megadja adatait, személyesebben imádkozhatunk és visszajelzést is tudunk adni. Az adatokat bizalmasan kezeljük, hiszen tevékenységünkkel Isten előtt kell elszámolnunk.