Centenáriumi emlékkönyv


„Milyen messzire kell a múltba nézni, hogy lássuk, merre kell ezentúl menni?” Nemrég nem is gondoltunk volna arra, hogy centenáriumi ünnepséget, emlékkönyvet tervezzünk. Mennyi minden történt azóta, hogy örömmel vettük észre, hogy mi lehetünk azok, akik elődeink hűségét és Isten szeretetét ünnepelhetjük. Az utánunk jövő gyülekezet tagjainak erről a minket tenyerén hordozó Istenről teszünk bizonyságot és arról, hogy szeressék gyülekezetünket, mert nagyon is szeretnivaló! Beszéljenek hát a képek, a szavak! Vezessen, kedves Olvasó ez a könyv közelebb Istenhez és Hozzánk!

Makay László lelkipásztor fenti köszöntőjével adta ki gyülekezetünk a centenáriumi év egyik záróakkordjaként emlékkönyvét. A 94 oldalas kötetből megismerhető a gyülekezet története, rég- és közelmúltja, és betekintést enged mai életébe. Emellett összefoglalja a centenáriumi év rendezvényeit, valamint számos gyülekezeti tag személyes írásával közelebb hozza az olvasót Istenhez és hozzánk.

A könyv 1.000 forintos áron megvásárolható a gyülekezetünkben, illetve megrendelhető a reformak@reformak.hu e-mail címen.